Dental Alliance

Minor tâlhărit în Piatra Neamț: agresorii i-au pulverizat spray lacrimogen în ochi, pentru două pachete de țigări…

1
YRY Residence

La data de 26 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Mihai Eminescu, din Piatra Neamț o persoană a fost victima unei tâlhării. Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 10:50, în timp ce un minor, de 16 ani, din Piatra Neamț, se afla pe strada Mihai Eminescu, din Piatra Neamț ar fi fost acostat de două persoane care l-ar fi deposedat de bunurile pe care le avea asupra sa, respectiv, un telefon mobil, două pachete de țigări și suma de 30 de lei.

În momentul în care minorul le-ar fi cerut bunurile înapoi, unul dintre tineri i-ar fi pulverizat în zona fetei o substanță iritant lacrimogenă. În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Piatra Neamț, au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, cu vârste de 21 și 23 de ani, din Dobreni și Dumbrava Roșie. Totodată, polițiștii au recuperat telefonul mobil, care a fost predat persoanei vătămate.

În urma documentării activității infracționale, cei în cauză a fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

1 thought on “Minor tâlhărit în Piatra Neamț: agresorii i-au pulverizat spray lacrimogen în ochi, pentru două pachete de țigări…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap