Suplimente Alimentare Imunyze

Misiunea pompierilor nemțeni pentru sprijinirea persoanelor din Ucraina continuă!

Acoperisul1

Condor Resort
Ieri dimineață, 18 pompieri de la ISU Neamț coordonați de lt-col. Apetroaie Bogdan au plecat la Tabăra amenejata pe Stadionul din municipiul Rădăuți.
19 pompieri care au desfășurat în perioada 16-20.03.2022 misiuni în sprijinul cetăţenilor din Ucraina s-au întors acasă.
Aceste misiuni sunt misiuni grele, chiar dacă nu necesita activitate fizică intensă ca atunci când merg la un incendiu sau la inundații.
Acestea sunt misiuni grele pentru că au un impact emoțional puternic. Pompierii nu pot face nimic pentru copiii care trec vama și nu mai au ambii părinți alături, nu pot face nimic pentru femeile ale căror parteneri de viață au murit nedrept, nu pot face nimic pentru mamele ale căror copii au fost omorâți, nu pot face nimic pentru toți acei oameni care au lăsat în urmă tot ce au agonisit.
În aceste momente, pompierii pot oferi ajutor doar cu o vorbă bună, cu un zâmbet, cu dulciuri sau jucării pentru copii (puse în buzunarele hainelor de pompier), cu îndrumări despre locațiile unde se pot adăposti, cu transportul la locațiile de cazare sau cu o rugăciune către Bunul Dumnezeu să le dea putere să treacă peste aceste încercări.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.