Dental Alliance
April 19, 2024

MoldAgro Expo 2023 – Cel mai mare eveniment agricol al anului se va organiza la Roman

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

MoldAgro Expo 2023, evenimentul de referință pentru agricultura din județele Moldovei, va avea loc în perioada 21-24 septembrie 2023, în municipiul Roman, județul Neamț. Locația aleasă este platforma MARSAT, care va găzdui cea mai mare expoziție agricolă a anului.

Organizatorii MoldAgro Expo au ca obiectiv principal facilitarea unei comunicări eficiente între diferitele categorii de fermieri, companii de agribusiness, autorități publice, experți și reprezentanți ai mediului academic. Expoziția va oferi oportunitatea fermierilor de a interacționa și de a se informa cu privire la cele mai noi produse și servicii disponibile pe piață.

Moldova Agricolă Expo 2023 va include mai multe sectoare expoziționale, în funcție de nevoile agricultorilor. Acestea vor cuprinde prezentări ale inputurilor necesare în agricultură, atât pentru culturile mari, cât și pentru horticultură. De asemenea, va fi amenajat un spațiu expozițional pentru mașini și utilaje agricole, iar crescătorii de animale vor avea la dispoziție un sector dedicat produselor și serviciilor destinate lor. Deosebit de important este sectorul zootehnic, care va beneficia de cea mai mare hală expozițională construită în România pentru prezentarea animalelor.

Organizatorii promit să ofere informații detaliate cu privire la programul expozițional, manifestările planificate, aspecte organizatorice și alte informații utile pentru parteneri în perioada 24-30 iulie 2023.

MoldAgro Expo 2023 reprezintă o oportunitate esențială pentru fermierii din județele Moldovei de a se conecta la cele mai recente inovații și de a-și dezvolta afacerile într-un mediu profesionist și interactiv.

Sursa: Agrointeligența – AGROINTEL.RO

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.