Dental Alliance
December 9, 2023

Neamț: A găsit 2000 lei în fanta bancomatului și a plecat cu ei

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea unei persoane, în vederea soluționării unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Persoana în cauză a fost surprinsă de camerele video amplasate în exteriorul unei unități bancare, din Piatra Neamț.

La data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către un bărbat, de 65 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că, la data de 10 februarie, în jurul orei 14:50, o persoană necunoscută și-ar fi însușit pe nedrept suma de 2.000 de lei, eliberată cu întârziere de bancomatul unității, la scurt timp după ce persoana vătămată ar fi intrat în unitatea bancară, pentru a solicita lămuriri.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Oricine poate oferi informații care pot conduce la identificarea persoanelor din imagini este rugat să anunțe Poliție municipiului Piatra-Neamț, la telefon 0233/207009.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap