Dental Alliance
September 27, 2023

Colegiul prefectural pe teme de actualitate

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Membrii Colegiului prefectural s-au reunit în dimineața zilei de miercuri, 29 martie, pentru a participa la ședința ordinară din această lună.
În cadrul întrunirii au fost prezentate informări de către reprezentanții Comisariatului Județean Neamț al Gărzii Naționale de Mediu, Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț și Direcției Regionale de Statistică Neamț.
„Informațiile prezentate în timpul ședinței au fost cu privire la modul de realizare a atribuțiilor din domeniul de competență, prezentarea și analizarea stadiului implementării programelor, politicilor, strategiilor și planurilor de acțiune adoptate precum și prezentarea nevoilor și dificultăților cu care se confruntă Inspectoratul de Poliție al județului Neamț, Garda de Mediu și Direcția Regională de Statistică. A fost o ședință lunară, conform regulamentului în baza căruia își desfășoară activitatea Colegiul prefectural. La fiecare astfel de întrunire sunt reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate care prezintă raportul de activitate al unităților pe care le conduc“, a declarat prefectul Vasile-Adrian Niță.

Primarii comunelor Timișești și Ruginoasa au prezentat stadiul măsurilor luate pentru accelerarea implementării Programului național de consolidare a clădirilor – Componenta 5 PNRR „Valul Renovării“, conform Legii 212/2022 privind unele măsuri pentru reducerea riscului seismic al clădirilor, cu modificările și completările ulterioare.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap