O simpla avarie, la retelele si asa destul de vechi, gestionate, dupa cum stim, cu probleme, de APASERV, a devenit motiv de sfada electorala, in aceasta perioada in care comunicatele de presa zboara, via presa romascana, cu acuze intre principalele partide si candidati lansati in lupta pentru fotoliul de primar lal Romanului.

Dupa ce primarul Lucian Micu a declarat, pe Facebook ca: “Este inadmisibil ca intervenția ApaServ să aibă loc la ore bune de la anunțarea inițială a avariei. Oricât de obiectiv aș fi, nu pot să nu mă gândesc că PSD-ul, care controlează ApaServ, a ales pasivitatea în mod deliberat.”, senatorul Dan Manoliu a trimis un comunicat de presa, extrem de prompt, presei romascane. Il redam, mai jos, exact asa cum a venit pe emailul redactiei:

 

 

Comunicat de Presă

03.06.2017

Acest comunicat vine ca răspuns la acuzaţiile primarului interimar Lucian Ovidiu MICU la adresa PSD Roman, partid pe care îl acuză de sabotarea reţelei de apă a oraşului şi întârzierea intervenţiei la timp a echipelor APASERV !

Domnule Lucian Ovidiu MICU, considerăm că orice romaşcan de bun simţ care citeşte ceea ce dumneavoastră aţi distribuit pe pagina personală de facebook, va observa două lucruri:

  1. Penibilul afirmaţiilor dumneavoastră,  că un partid politic a sabotat o reţea de apă şi canal a unui oraş din România, şi nu în ultimul rând tentativa dumneavoastră lamentabila de a da vina pe adversarul politic pentru lucrările pe care le-aţi efectuat cât timp aţi condus acest oraş.
  2. Spuneţi deasemenea că este inadmisibil ca intervenţia APASERV să apară la câteva ore de la declanşarea problemei. Ne întrebam şi noi, ce făcea în acest timp domnul Bogdan Curcudel pe care l-aţi uns Şeful Regional EST al Companiei ApaServ ?  Acelaşi Bogdan Curcudel consilier local PNL, ca să nu fie vreo neînţelegere.

Pozele dumneavoastră în pantofi şi la costum de lângă excavator, nu fac mai degrabă decât să ne amintească de doamna Elena Udrea.

Considerăm că este încă o dovadă de demagogie şi incompetență a domnului Lucian Ovidiu Micu, primarul interimar al Romanului.

PREŞEDINTE PSD ROMAN, Dan Manoliu

Ce se va intampla in continuare, in ce priveste “razboiul comunicatelor”, nu stim. Cert este, insa, ca romascanii au stat fara apa potabila, sau cu presiune foarte mica la robinete si ca acele pierderi vor fi platite tot din buzunarul cetatenilor.