Dental Alliance

June 21, 2024

“O Călătorie În Timp Culinar la Hanul “LA CIMPOEȘU” din Luncași, Hălăucești”

0
YRY Residence

Go Padel Roman

“Trăind Povești și Savoare într-un Han Plin de Farmec”

Fiecare dintre noi a avut măcar o dată visul de a călători în timp, în vremuri pline de farmec și povești. Hanul “LA CIMPOEȘU” din Luncași, Hălăucești, pare să ofere exact această oportunitate, invitându-ne să ne întoarcem într-o epocă demult apusă sau, poate, doar imaginară.

În incinta hanului, numit și ” ̦”, atmosfera te transportă într-un tărâm al domnițelor și al domnilor. Aici, viața prinde contur odată ce treci pragul, iar poveștile se desfășoară sub magia unui pahar de vin, cu miresme îmbietoare.

Cu o atenție deosebită la detalii, hanul reușește să recreeze atmosfera altor timpuri. Atmosfera intimă din interiorul său devine scena pe care fiecare vizitator poate scrie noi povești, dorind ca acestea să dăinuie în timp și să rămână în inimile și conștiințele românilor.

Mesele oferite la “LA CIMPOEȘU” sunt adevărate festinuri culinare. Cu gust și savoare, preparatele sunt un amestec de cărnuri suculente și proaspăt preparate, bucate tradiționale, sfârâitul cărnii proaspăt afumate și delicatese precum slăninuța tăiată din brișcă. Brânzeturile și preparatele condimentate, create după rețete tradiționale, îmbie papilele gustative și invită la o experiență culinară desăvârșită.

“LA CIMPOEȘU” vă așteaptă cu brațele deschise, indiferent dacă veniți cu familia, prietenii sau chiar cu bunicii și nănașii. Aici, veți găsi nu doar o masă copioasă, ci și o invitație de a trăi ca împărații, pentru că, așa cum se spune, “timpule încotro alergi, începe, rogu-te cu noi… unde? pe tărâmul „ ̦”.”

Pentru cei dornici să experimenteze această călătorie în timp culinar, hanul se află în localitatea Luncași, comuna Hălăucești, județul Iași, pe Drumul județean 208 Pașcani-Roman. Pentru rezervări și detalii suplimentare, puteți suna la numărul de telefon 0753 114 996.

“LA CIMPOEȘU” promite să fie locul unde veți scrie momente de neuitat, în timp și spațiu, doar la “LA CIMPOEȘU”. Cu drag, pentru domni și domnițe!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.