Dental Alliance
December 11, 2023

O casă din Oglinzi s-a făcut scrum din cauza unui coș de fum

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La ora 23:01, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată în localitatea Oglinzi din comuna Răucești.  La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul SVSU Răucești și Detașamentului de pompieri Târgu Neamț. La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească cu posibilitatea propagării la locuință.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars anexa gospodărească (construită din lemn și acoperită cu tablă și plăci de azbociment) cu suprafața de 100 mp și bunurile din interiorul acesteia (utilaje și unelte agricole, lemne de foc, cherestea, obiecte de uz gospodăresc etc.).

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile. Nu au fost victime.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap