November 30, 2021

O familie de români din comuna Hălăucești și-a pierdut viața în apropiere de Veneția

Un tragic accident rutier în care și-au pierdut viața patru persoane s-a produs în seara de duminică, 7 noiembrie, în apropiere de Veneția, pe șoseaua Triestina, în direcție spre Jesolo.

O familie de români originară din comuna Hălăucești, județul Iași, a fost distrusă, părinții și o fată de 21 de ani au murit după ce mașina în care călătoreau s-a ciocnit cu un alt autoturism, condus de o femeia care a decedat și ea în urma coliziunii, relatează Corriere della Sera.

 

Conaționalii noștri și-au pierdut pe loc viața, este vorba despre mama care era la volan, Tatiana Celina Ciobanu, în vârstă de 40 de ani, tatăl Francisc Marita Ciobanu, 45 de ani și fiica lor, Diana Francesca Ciobanu, 21 de ani, cu domiciliul la Jesolo.

Investigațiile carabinierilor din San Donà di Piave sunt în desfășurare, pentru a înțelege cauzele care au dus la producerea acestui accident teribil. Din primele informații rezultă că mașina condusă de femeia de origine indiană ar fi intrat pe sensul opus lovind autoturismul Ford Focus al românilor noștri.

A fost implicată și o a treia mașină, un Mercedes care a lovit Toyota Yaris imediat după accident.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.