Dental Alliance
December 11, 2023

O femeie de 56 de ani a căzut victimă înșelăciunilor online: a trimis peste 4.000 de lei unei organizații non-profit

0

Close up cropped photo of girl hands using her laptop for taking part in online poker tournament.

YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 07 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ a fost sesizați prin plângere de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din Piatra-Neamț, despre faptul că a fost înşelată cu suma de 4.350 lei în urma unui anunţ postat pe o reţea de socializare de către o asociație non-profit. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că persoana vătămată ar fi trimis în mai multe tranșe suma de 4.350 lei, pentru a putea intra în posesia unui ajutor în valoare de 50.000 euro.

Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării autorului.

***

Înainte de a efectua o tranzacție, comunicați în detaliu cu vânzătorul sau cel care prestează serviciul în cauză. Adresați întrebări specifice și solicitați imagini sau detalii suplimentare pentru a vă asigura că produsul sau serviciul corespunde descrierii. În general, atunci când faceți cumpărături on-line sau întâlniți persoane necunoscute prin intermediul aplicațiilor de socializare, este important să fiți precauți și să adunați cât mai multe informații, înainte de a face orice tranzacție sau angajament financiar.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap