Dental Alliance
September 23, 2023

O nouă zonă din muncipiul Roman este sistematizată!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Una dintre cele mai mari provocări cu care ne-am confruntat în ultima perioadă, a fost lipsa locurilor de parcare în anumite zone ale orașului. De aceea, continuăm programul de lucrări care urmăresc îmbunătățirea și optimizarea infrastructurii.
O nouă zonă de parcare rezidențială va fi realizată pe strada Victor Hugo, în proximitatea Bisericii „Sf. Părinți Ioachim și Ana”. Numărul de locuri de parcare planificate este de aproximativ 22, iar acestea vor fi ulterior scoase la licitație, exclusiv pentru romașcanii care locuiesc în această zonă. Astfel, Primăria Municipiului Roman va asigura încă o zonă de parcare sigură și convenabilă.
Importanța infrastructurii rutiere și a parcărilor rezidențiale nu poate fi subestimată. Mi-am propus să creăm un mediu urban prietenos și funcțional, iar acest lucru se întâmplă! Vă asigur că vom continua să lucrăm pentru a face din Roman un oraș mai accesibil și funcțional!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap