June 14, 2021

O platformă ce transporta un autoturism a ars în întregime la Icușești

Ieri 01.02.2021, ora 14:37, Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Icusesti a fost anuntat de producerea unui incendiu la un autoturism aflat la iesirea din localitatea Rocna, in drum spre Icusesti. La obiectiv s-au deplasat din partea SVSU, seful serviciului impreuna cu inca doi pompieri voluntari si mijloace de prima interventie.
Ajunsi la locul evenimentului s-a constatat ca incendiul se manifesta generalizat la o autoplaforma marca Volskwagen din localitatea Falticeni, judetul Suceava, iar de la aceasta incendiul s-a extins si la autoturismul Fiat Punto care se afla pe acesta. S-a intervenit cu stingatoarele din dotare, fara prea mare succes, datorita arderilor extrem de avansate pentru ca stingatoarele sa mai aiba vreun efect, dar s-a salvat, impreuna cu cativa localnici din localitatea Rocna, o platforma care era atasat autoplaformei si cutii cu bunuri aflate in autoturismul de pe autoplaforma.
In scurt timp au ajuns si pompierii militari de la Detasamentul de pompieri Roman cu o autospeciala, care au lichidat incendiul. In incendiu au mai ars printre altele actele masinilor si documentele de identitate ale soferului B.S.A.
La finalul interventiei Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Icusesti, a intervenit cu buldoexcavatorul din dotare pentru a elibera partea carosabila si pentru a descongestiona traficul pe drumul judetean.
Foto: Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgentă Icușești

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.