Dental Alliance
March 1, 2024

O porțiune din DN2-E85, spre Suceava, se inchide astazi pentru căteva ore

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

In vederea asigurării condițiilor optime de desfășurare a traficului rutier pe drumul național DN 2, autoritățile din județul Suceava au anunțat că circulația publică va fi blocată temporar pe tronsonul Dărmănești – Siret, în data de 16.12.2023, între orele 18:00 și 22:00.

Decizia a fost luată având în vedere mai multe aspecte, printre care necesitatea asigurării fluxului rutier adecvat pe DN 2, prezența unei coloane semnificative de ansambluri auto de tip T.I.R. staționate pe zona DN 2 P.T.F. Siret – Dărmănești (cu peste 1.500 de ansambluri auto) și două transporturi agabaritice care necesită însoțire pe ruta DN 2 – Mun. Suceava – P.T.F. Siret.

Astfel, în data menționată, între intersecția DN 2 cu DJ 209D în localitatea Dărmănești și intersecția cu DN 29C în orașul Siret, circulația va fi complet închisă între orele 18:00 și 22:00. Se estimează că această măsură va afecta traficul pe ambele sensuri de mers, până la finalizarea transporturilor, prevăzută în jurul orei 22:00.

Participanților la trafic li se recomandă să folosească rute alternative în funcție de destinație și capacitatea vehiculului. Pentru vehiculele cu masă totală maximă autorizată (M.T.M.A.) mai mică sau egală de 7,5 tone, se propun următoarele rute ocolitoare:

  1. Deplasarea de la Rădăuți către Suceava: Centura Rădăuți (CRD) – DN2H – Milișăuți – DN2K – Arbore – DJ178 – Botoșana – Comănești – DJ178A – Todirești – Părhăuți – Costâna – DJ209D – Dărmănești – DN2 – Suceava.
  2. Deplasarea de la Siret către Suceava: Oraș Siret – DJ209D – Dărmănești – DN2 – Suceava.

Traficul de mare tonaj (peste 7,5 tone) va fi oprit pe perioada menționată, iar participanții la trafic sunt rugați să respecte semnalele polițiștilor rutieri care vor dirija traficul către rutele alternative. Autoritățile vor transmite informații actualizate în funcție de evoluția situației, iar înțelegerea participanților la trafic este solicitată în vederea fluidizării circulației și evitării blocajelor rutiere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.