September 26, 2021

O tânără de 21 de ani din Neamț și-a riscat libertatea pentru 100 de lei…

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au identificat o tânără de 21 de ani, care ar fi sustras o sumă de bani, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

La data de 09 iunie a.c.,polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Petricani, despre faptul că i-a fost furată o sumă de bani.

Echipajul de poliție s-a deplasat la locul indicat în sesizare, constatând faptul că în timp ce bărbatul în vârstă de 65 de ani se afla pe strada Mihail Sadoveanu, din localitatea Târgu-Neamț  ar fi fost abordat de către o tânără în vârstă de 21 de ani, din localitatea Vânători, care profitând de neatenţia acestuia i-ar fi sustras din buzunar suma de 100 lei.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au identificat tânăra, care avea asupra sa suma de bani în cauză, aceasta fiind predată bărbatului de 65 de ani.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, în cadrul căruia sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs infracțiunea.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.