September 23, 2021

Pieton rănit în urma unui accident rutier, în Neamț. Șoferul a părăsit locul accidentului!

accident

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat un conducător auto de 35 de ani, care ar fi accidentat un pieton, ulterior părăsind locul evenimentului rutier.

La data de 9 iunie 2021, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ155B, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce șoferul unui autoturism se deplasa în localitatea Timișești, a surprins și accidentat o tânără în vârstă de 27 ani, din Timișești,ce se deplasa  în calitate de pieton, în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea pietonului,  fiindu-i provocate leziuni ce nu au impus spitalizarea acestuia.

Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor.

În urma investigațiilor efectuate cu operativitate, polițiștii Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, au reușit identificarea și depistarea în localitatea Timișești, a conducătorului auto în cauză, o femeie de 35 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, în cadrul căruia sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.