Dental Alliance
November 30, 2022

Oniceni: I-au furat motorina din utilaj și l-au și bătut

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

La data de 7 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, din Oniceni, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de furt.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 7 iulie a.c., în jurul orei 01.30, un bărbat de 22 de ani și un minor de 17 ani, ambii din Oniceni, ar fi pătruns, în incinta unei anexe gospodărești aparținând persoanei vătămate, de unde ar fi sustras o cantitate de motorină din rezervorul unui utilaj agricol.

Deoarece persoana vătămată le-ar fi solicitat să părăsească imobilul, cei doi folosindu-se de un spray iritant lacrimogen ar fi pulverizat o substanță către persoana vătămată și i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii. Totodată aceștia ar fi distrus roțile utilajului agricol ce se afla în curtea locuinței.

În continuare, persoanele în cauză s-ar fi deplasat la domiciliul unui bărbat de 70 de ani, din Oniceni, de unde ar fi sustras din rezervorul unui alt utilaj agricol, parcat în fața imobilului, o cantitate de combustibil.

Cei în cauză au fost conduși la sediul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, la data de 10 iulie a.c., cele două persoane, au fost reținute pentru 24 de ore, fiind bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat, lovire sau alte violențe și distrugere.

Foto ilustrativ

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.