Dental Alliance
November 30, 2022

STUDENȚI AFLAȚI ÎN PRACTICĂ LA I.P.J. NEAMȚ

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Începând de astăzi, 11 iulie, timp de 4 săptămâni, 18 de studenţi de la Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza,, Bucureşti, îşi vor aprofunda noţiunile teoretice în cadrul structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Neamţ, precum şi la poliţiile municipale şi orăşeneşti.

În această dimineaţă, 15 băieţi şi 3 fete, din anul I, II şi III, au fost primiţi la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Neamţ, de către conducerea inspectoratului, care le-a transmis un mesaj de bun venit, curaj, atenţie şi răbdare pentru a deprinde calităţile unui bun profesionist.

,,Bazele cunoștințelor deprinse în această perioadă sunt extrem de importante în activitatea pe care o veți desfășura după finalizarea studiilorFiți curioși și acordați atenție celor din jurul vostru.’’, le-a  transmis cms.șef. Osoianu Iulian Mihai, studenților aflați în practică la Inspectoratului de Poliţie Județean Neamţ.

Fiecare elev a fost repartizat unui tutore profesional, care are rolul de a-l îndruma pe întreaga perioadă a desfăşurării stagiului de practică, astfel încât cunoştinţele teoretice şi practice deprinse, să fie valorificate de către viitorii poliţişti în cadrul examenelor din perioada studenţiei, dar mai ales în viitoarea carieră.

Le urăm mult succes în activitatea teoretică şi practică!

IPJ Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.