Dental Alliance
December 4, 2022

Organizația de femei a PSD Roman are un nou președinte

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Deputat Oana Bulai:

Sunt binecuvântată să am alături de mine, în Echipa PSD ROMAN, femei curajoase, implicate, dornice să schimbe lucrurile în bine la noi acasă.
Felicitări Elena Tabacariu pentru alegerea în funcția de președinte al organizației de femei a PSD Roman și mult succes. Am toată încrederea în tine și în noua echipă de conducere.
Am convingerea că echipa de femei PSD Roman va munci temeinic pentru a porni vremurile bune în orașul nostru. Vremuri bune pentru implicarea femeilor în politică și în viața socială, pentru promovarea femeilor în funcții de conducere, pentru oportunități egale și vom depune, împreună, eforturi pentru combaterea discriminării și violenței împotriva femeilor. Vom crea și susține proiecte benefice pentru comunitate si orice romașcană va găsi susținere în noi.
Mulțumesc, Carmen Elena Nastasă, pentru prezența ta la un moment important din viața organizației de femei de la Roman. Mă bucur că ești președinta organizației de femei a PSD Neamț, ne mândrim cu tine, ești persoana cea mai potrivită, alături de care chiar putem construi un viitor mai bun pentru femei în politică și astfel să sprijinim comunitatea din care facem parte.
Puterea mea este #ECHIPA și am una cu oameni minunați! 💐👏🌈☀️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.