Dental Alliance
March 28, 2023

Organizația de tineret a PNL Neamț și-a ales liderul

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Organizația de tineret a PNL Neamț și-a ales liderul. Vlad Țapu-Nazare, noul președinte.

Întruniți sâmbătă, tinerii liberali nemțeni și-au ales noua echipă de conducere pentru următorii patru ani. În funcția de președinte a fost ales Vlad Țapu-Nazare, iar alți 25 de tineri liberali au fost desemnați să facă parte din Biroul Județean al TNL Neamț. 

”Le mulțumesc colegilor pentru încredere, îmi doresc să consolidăm o echipă puternică pentru că numai așa vom putea sprijini eficient candidații la funcțiile de primar și la cea de președinte de Consiliu Județean, în 2024. O organizație de tineret puternică va avea un cuvânt de spus la alegeri. Iar eu, în calitate de președinte, mă voi asigura și că în fiecare comunitate locală, pe listele de consilieri locali, dar și pe cea de la Consiliul Județean, se vor regăsi, pe locuri eligibile, tineri din organizația noastră”, a precizat noul președinte al tinerilor liberali nemțeni, Vlad Țapu-Nazare. 

Principalele obiective asumate de noul președinte Vlad Țapu-Nazare sunt consolidarea organizației de tineret, creșterea, până la sfârșitul anului a numărului de organizații locale de la 33 la 48, dar și a numărului de membri, de la  370 la 1.000, tot până la sfârșitul anului.

”Îi felicit sincer pe tinerii liberali nemțeni pentru că au decis să se implice activ în viața politică. Viitorul este al lor, îl clădim împreună, și doar împreună putem găsi cele mai bune soluții. Când entuziasmul și tinerețea se împletesc cu pragmatismul nu pot ieși decât lucruri bune. În ceea ce-l privește pe Vlad, noul președinte al TNL Neamț, sunt convins că va reuși să-și atingă scopurile propuse. Îl cunosc bine, este pragmatic și hotărât, sunt sigur că va reuși să-și atingă obiectivele, abia aștept să facem echipă”, a declarat și George Lazăr, președintele PNL Neamț. 

Vlad Țapu-Nazare are 33 de ani, a absolvit Colegiul Național ”Roman Vodă” și, ulterior, Facultatea de Studii Economice Europene din cadrul Universității Româno Americane. Lucrează încă din timpul facultății, iar acum este stabilit cu familia în Piatra Neamț. Este membru PNL din studenție, de acum 14 ani. 

Biroul de presă al PNL Neamț

 

 

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap