Dental Alliance
February 6, 2023

Pași pentru un mediu mai curat

YRY Residence

Acoperisul1

La data de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor – Consiliul Teritorial Neamț și al Primăriei Piatra Neamț au marcat Ziua curățeniei naționale, prin participarea la o acțiune de ecologizarea pe albia râului Bistrița.

După serviciu sau înainte de plecarea în misiune, polițiștii au participat voluntar la acțiunea de

ecologizare, contribuit la refacerea ecosistemului şi protejarea naturii. Acțiunea a avut drept scop creșterea nivelului de informare și conștientizare a populației privind colectarea deșeurilor prin voluntariat.

Totodată, polițiștii au organizat pentru copiii prezenți, un atelier de lucru cu materiale reciclabile. Un elefant, o rachetă, o mașinuță, o ramă foto, sunt doar câteva dintre creațiile celor mici.

Împreună putem realiza pași pentru un mediu curat, a fost mesajul copiilor pentru toți cei prezenți la această activitate.

În urma acțiunii, au fost colectate aproximativ 400 kg de deșeuri.

Scopul acestei activități a fost acela de a contribui la realizarea unui mediu curat și sănătos pentru desfășurarea activităților zilnice, precum și conștientizarea cetățenilor cu privire la adoptarea unui comportament responsabil.

În timpul desfășurării activității, polițiștii au identificat un portofel cu documentele de identitate, ale unui bărbat de 80 de ani, din Piatra Neamț, urmând a fi efectuate verificări în vederea predării documentelor personale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap