June 16, 2021

Percheziții efectuate de polițiștii din Neamț: au găsit peste 1.700 de pachete de țigări de contrabandă

Peste 1.700 de pachete de țigarete au fost descoperite, în urma a șase percheziții desfășurate ieri, 3 februarie, de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, într-o piață agroalimentară din Piatra Neamț.

În continuarea cercetărilor într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, la data de 3 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au efectuat șase percheziții domiciliare, în municipiul Piatra Neamț, la domiciliile a trei persoane și într-o piață agroalimentară.

În urma descinderilor, în mai multe spații administrative ale pieței agroalimentare și spații comerciale ce nu figurau a fi închiriate, polițiștii au descoperit 1.701 de pachete de țigarete, de proveniență străină.

Ţigaretele descoperite, susceptibile a fi provenite din contrabandă, au fost ridicate de poliţişti în vederea indisponibilizării.

Polițiștii continuă cercetările în vederea probării întregii activități infracționale și tragerea la răspundere penală a persoanelor implicate.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.