Suplimente Alimentare Imunyze

Președinte CJ Neamț Ionel Arsene: Am condus astăzi una dintre cele mai importante ședințe din acest an, pentru că am supus votului plenului bugetul județului pe 2022

Acoperisul1

Condor Resort
Am condus astăzi una dintre cele mai importante ședințe din acest an, pentru că am supus votului plenului bugetul județului pe 2022. Am urmărit să facem o repartizare echitabilă a fondurilor, în funcție de necesitățile reale ale județului, alocând bani pentru susținerea proiectelor prin care dezvoltăm zona noastră dar și pentru funcționarea în condiții normale a Consiliului Județean și a instituțiilor din subordine.
Printr-un alt proiect de hotărâre am reușit să relocăm suma de 20 milioane de lei, prevăzută inițial pentru cofinanțarea unor proiecte de interes județean către alte investiții.
Beneficiind de prevederile legale în vigoare, cofinanțarea unor proiecte prin PNDL II nu se mai asigură de la bugetul județului, ci de la bugetul de stat și astfel ne putem extinde numărul de proiecte pe care le vom derula în județul nostru.
Tot astăzi, am aprobat documentațiile tehnico-economice pentru mai multe obiective de interes județean, precum reabilitarea Casei Iordache Cantacuzino de la Ștefan cel Mare, a unui spațiu de joacă pentru copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Roman, Stația de Pompieri și SMURD Târgu-Neamț, Atelierul Protejat Dragomirești și Complexul de locuințe protejate Dragomirești.
Ca urmare a votului colegilor din legislativul județean vom încheia în perioada următoare și un acord de cooperare cu Raionul Căușeni, din Republica Moldova. Îmi doresc foarte mult să reușim să derulăm proiecte comune în domenii precum administrație publică, dezvoltare locală, economie și cultură, tineret, educație și sport, turism ori accesare de fonduri europene.
După ședința de astăzi am mai depășit o etapă importantă, pentru că avem bugetul necesar asigurării întregii activități pe care o coordonează Consiliul Județean în Neamț.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.