April 17, 2021

Petrecere în Neamț, oprită de oamenii legii, amenda mai mare decât consumația

La data de 9 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz și cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat (aniversare) în incinta unui local public din Tarcău, la care participă mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț, fiind identificate 52 de persoane.

Evenimentul organizat a fost oprit, iar administratorul localului și persoanele identificate au fost sancţionate contravenţional conform Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de peste 141.000 de lei.

Aducem în atenția cetățenilor faptul că, în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare, se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

 

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.