Dental Alliance
April 14, 2024

Petrică Zaharia, fost cadru militar în rezervă, Candidat la Funcția de Primar al Comunei Poienari, din partea PNL

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Petrică Zaharia, în vârstă de 55 de ani, și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al comunei sale, reprezentând Partidul Național Liberal, alături de echipa liberală. Cu o experiență bogată în cadrul Jandarmeriei Române, Petrică a decis să-și dedice energia și cunoștințele pentru a aduce schimbări pozitive în comunitatea sa.

Împreună cu soția sa, Ana, și cei doi copii în vârstă de 24 și 16 ani, Petrică își dorește să transforme comuna într-un loc mai frumos și mai prosper pentru toți locuitorii săi. Motivația sa pentru a intra în lupta politică se bazează pe dorința sinceră de a vedea o comunitate fericită și împlinită.

“Am ales să mă implic în politică pentru că îmi doresc să avem o comună frumoasă, educată, cu oameni gospodari păstrători de tradiție și cultură, un colț de rai cu care să ne mândrim,” a declarat Petrică Zaharia.

Cu o carieră solidă în domeniul militar, având servicii prestate în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Neamț, Petrică aduce cu sine un bagaj considerabil de abilități de conducere și gestionare a resurselor. Experiența sa în acest domeniu îl va ajuta să abordeze provocările administrative și să implementeze proiecte cu succes pentru dezvoltarea comunității.

Principalele obiective ale campaniei sale includ îmbunătățirea condițiilor de trai pentru locuitorii comunei, dezvoltarea infrastructurii locale și promovarea culturii și tradițiilor locale. “Vreau din tot sufletul ca în comuna noastră oamenii să fie mulțumiți de condițiile în care trăiesc,” a subliniat Zaharia.

Cu viziunea sa clară și determinarea de a face schimbări pozitive, Petrică Zaharia speră să câștige încrederea comunității și să devină noul primar al comunei, aducând prosperitate și bunăstare pentru toți locuitorii săi, susținut fiind de președintele PNL George Lazăr, Deputatul Laurențiu Leoreanu și Senatorul Eugen Țapu Nazare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.