Dental Alliance

July 23, 2024

Deputat PNL Mugur Cozmanciuc : Susținem îmbunătățirea progresivă a calității serviciilor sociale!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Susținem îmbunătățirea progresivă a calității serviciilor sociale! Astăzi am votat pentru adoptarea Legii pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul asistenţei sociale, precum şi pentru completarea Legii nr.78/2014 privind reglementarea activităţii de voluntariat în România.
Proiectul de lege are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul asistenţei sociale care vizează, în principal, creşterea gradului de profesionalizare a sistemului de asistenţă socială, îmbunătățirea progresivă a calității serviciilor sociale licențiate și, implicit, a condițiilor de trai a beneficiarilor de servicii sociale, precum şi reglementarea finanţării asistenţei sociale pe baza principiului finanţarea este în interesul beneficiarului.
Totodată, proiectul prevede crearea cadrului legal pentru asigurarea unor condiţii decente de viaţă în toate centrele în care sunt primite persoane vulnerabile, indiferent dacă este vorba despre vârstnici, copii sau persoane cu dizabilităţi, precum şi îmbunătăţirea cadrului legislativ care reglementează sistemul de asistenţă socială în România.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.