Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

“Platouri Festive cu Delicii Tradiționale pentru Paștele Catolic și Evenimente Speciale!”

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

“Savorați preparate tradiționale, pește proaspăt și brânzeturi fine în platouri deosebite pentru orice ocazie!”


Cu Paștele Catolic și o mulțime de evenimente speciale în calendar, nimic nu se compară cu bucuria de a savura preparate delicioase alături de cei dragi. Și pentru a face din fiecare moment o experiență de neuitat, vă propunem platouri îmbietoare, pline cu preparate tradiționale, pește proaspăt, brânzeturi fine, legume proaspete și multe alte delicii!

Ne mândrim cu diversitatea și prospețimea preparatelor noastre. Fie că este vorba despre un prânz familial sau un eveniment corporate, avem platouri care să satisfacă orice gusturi și preferințe culinare.

Indiferent dacă doriți să vă încântați oaspeții cu preparate tradiționale, să le oferiți o varietate de pește proaspăt sau să-i răsfățați cu brânzeturi fine, avem tot ce vă trebuie pentru a transforma masa într-un festin culinar de excepție.

Pentru detalii și comenzi, sunați acum la numărul de telefon: 📞 0753 114 996 și consultați oferta noastră vastă de platouri festive.

Prețuri Pentru Platouri:

  • 4-6 persoane – 150 lei
  • 8-10 persoane – 290 lei

Faceți din fiecare moment unul special cu platourile noastre deosebite! Rezervați acum și bucurați-vă de gusturi autentice și de calitate superioară!


Contact: 📞 Pentru comenzi: 0753 114 996

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.