PSD Roman

September 19, 2020

Pisică testată pentru COVID din greșeală, în București. Stăpânul spune că „i-a fost băgată pe gât” testarea costisitoare

Pisica unui bărbat din București a fost testată pentru coronavirus felin, deși proprietarul o adusese la Facultatea de Medicină Veterinară pentru un consult la gingii.

tele Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului, a povestit la Antena 3 că a aflat că despre testarea pisicii abia când i s-a comunicat că are de plătit suma de 690 de lei.

”Am așteptat acolo o oră și jumătate, deși nu era nimeni înaintea mea, după care am completat un formular. Am spus ce doresc, ce simptome are și m-au pus să plătesc 690 de lei și așa am aflat că a fost testată și pentru coronavirus felin”, a spus Marius Marinescu, la Antena 3.

Bărbatul a arătat inclusiv foaia cu rezultatul la testul COVID și în care se arată că, în afară de problemele cauzate de gingivită, pisica este perfect sănătoasă.

Au și scris că pisica este sănătoasă, deci nu avea niciun fel de simptome și obligatoriu mi-a băgat pe gât și această testare cu coronavirus felin”, a povestit Marius Marinescu.

 
 

Președintele Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului este de părere că prin costul ridicat al acestor proceduri se ”descurajează adopțiile și se încurajează abandonul”.

“Costând atât de mult și băgându-ți obligatoriu acest pachet de analize – vedeți, s-a ajuns la 690 de lei – descurajează adopțiile și încurajează abandonul”, a spus Marinescu.

 
PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.