Dental Alliance
February 21, 2024

PNL Neamț se consolidează. Peste 100 de noi membri de la începutul anului.

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

O majoritate impresionantă din filiala AUR Piatra-Neamț a decis să se înscrie în PNL, împreună cu coordonatorul local, Laurențiu Crețu. Aceasta este cea de-a doua migrație importantă către PNL după ce, în urmă cu câteva săptămâni, mai mulți membri ai USR-PLUS, împreună cu Ionuț Meraru, fost co-președinte la nivel județean, au făcut pasul către PNL Neamț.

Mă bucură mult faptul că tot mai multe persoane se alătură Partidului Național Liberal Neamț, principala şi cea mai puternică formațiune politică din județ. Sunt oameni cu expertiză politică, cu multă experiență atât în administrație, dar şi în mediul de afaceri. Sunt convins că pe parcurs se vor alătura şi alte persoane, din afara sferei politice, echipei PNL Neamț, alături de care vom face performanță.”, declară George Lazăr, preşedinte PNL Neamț.

Este foarte important faptul că un număr tot mai mare de cetățeni, afiliați sau nu politic, se regăsesc în mesajul liberal. Am demonstrat că poți reuși mai degrabă să iți pui în practică ideile și proiectele într-o echipă puternică, sub un brand politic valoros precum cel al PNL. Astăzi oamenii vin direct, ori după o foarte scurtă trecere la aceste noi formațiuni, spre un partid serios, așa cum este PNL, principalul partid de dreapta și singurul adversar al PSD Neamț. Sunt decizii care demonstrează nu doar capacitatea de organizare a PNL, ci și viziunea pe care o avem, pe termen mediu și lung pentru dezvoltarea comunităților locale și a județului Neamț, prin implementarea de politici publice serioase, sustenabile. Alături de George Lazăr, președintele PNL Neamț, îi așteptăm alături de noi pe toți cei capabili să pună umărul la o construcție serioasă, solidă, în beneficiul nemțenilor. Ușa PNL Piatra-Neamț, a PNL Neamț în general, este deschisă tuturor celor care doresc să contribuie la un proiect comun, major, de dezvoltare a Neamțului, pentru că aceasta este calea firească: responsabilitate și viziune, nu mesaje populiste, extremiste”, a precizat Andrei Carabelea, președintele PNL Piatra-Neamț.

În afara adeziunilor semnate de membrii USR-PLUS și AUR, în PNL Piatra-Neamț s-au înscris, de la începutul anului, circa 50 de noi membri, alte câteva zeci de solicitări urmând să fie analizate în perioada imediat următoare.

Biroul de presă al PNL Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.