Dental Alliance
November 28, 2023

(Video) Raport de Activitate 2022 – Primar Leonard Achiriloaei

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Am căutat în permanență să vă transmit acele informații importante și exacte, să avem un dialog constructiv cu privire la întreaga activitate a administrației publice.
Feedback-ul dumneavoastră mi-a confirmat că de cele mai multe ori am reușit să fac acest lucru. Astăzi, deși nu este un moment de bilanț, am prezentat conform legii, în cadrul conferinței de presă săptămânale Raportul de activitate al anului 2022.
Am prezentat succint zecile de proiecte în desfășurare, din fonduri europene și cu bani de la bugetul local. Proiecte încheiate, în faza de implementare sau încă aflate în analiză.
Atunci când vorbim despre eficientizarea serviciilor oferite, de străzi mai bune, de modernizarea transportului, de infrastructură medicală și școlară, de mediu – vorbim despre un drum parcurs către dezvoltarea orașului nostru.
Fiecare reușită are la bază implicarea și profesionalismul colegilor din Primărie, oameni alături de care merg mai departe, pe drumul dezvoltării municipiului Roman!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap