January 21, 2022

Poliția Locală Roman va fi dotată cu mașini electrice

Am participat astăzi, 14 decembrie, la ultima ședință de lucru din acest an cu domnii primari din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Roman Metropolitan”. A fost o ședință de bun augur, în care s-au abordat teme de interes comun privind siguranța cetățenilor și planuri de acțiune în această direcție, pe care le implementează fiecare localitate. O altă abordare a fost cea a eticii în instituțiile publice și activitatea pe care trebuie să o desfășoare consilierul de etică.
După cum știți, în municipiul Roman, asigurarea unui climat de siguranță în rândul cetățenilor a fost și este o prioritate pentru mine. În permanență, alături de colegii din conducerea administrației publice locale, urmărim eficientizarea activității Direcției de Poliție Locală, prin buna gestionare a resursei umane și materiale.
Astfel, în acest an, sistemul de supraveghere de pe raza municipiului a fost extins și perfecționat, iar acest lucru va continua și în 2022. De asemenea, în perioada următoare vor fi achiziționate noi autoturisme, electrice, care să deservească agenții de poliție. Totodată, este analizată posibilitatea de implementare a unor platforme software pentru securitate și siguranță.
Cred că analiza făcută astăzi a fost una pertinentă și cu rezultate în direcția realizării unui plan comun de acțiune pentru creșterea gradului de siguranță, în zona Roman Metropolitan. Obiectivul nostru este acela de a dezvolta localitățile, de a propune și implementa proiecte, de a atrage fonduri și investiții care să ducă în fond la creșterea calității vieții în fiecare localitate.

Leonard Achiriloaei – Primar Municipiul Roman

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.