Dental Alliance
December 9, 2023

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Roman, acțiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 20 februarie a.c., în intervalul orar 20:00-00:00, polițiștii din  cadrul Poliției municipiului Roman au acționat în baza planului propriu de acţiune, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale.

Acțiunea cu efective mărite a vizat, zona barurilor și a sălilor de jocuri din municipiul Roman, fiind efectuate controale pe linia combaterii infracţiunilor cu violenţă.

Polițiștii au legitimate 61 de persoane, fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 3.600 de ron.

Cu această ocazie, în incinta unui bar din municipiul Roman, a fost identificat, în flagrant, un bărbat de 31 de ani, care avea asupra sa, în buzunarul interior al gecii, un obiect tăietor înțepător.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, obiectul găsit fiind ridicat de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap