Dental Alliance
September 23, 2023

Polițiștii au controlat paznicii din Neamț și nu au fost mulțumiți: 32 de deficiențe, un paznic dormind și altul băut

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

În noaptea de 17 spre 18 iunie a.c., polițiștii de ordine publică, din mediul urban și rural, au acționat pe linia verificării modului de executare a serviciului de pază, la unitățile asigurate cu pază umană, din județul Neamț. Polițiștii au verificat peste 160 de obiective la care este obligatorie organizarea unui dispozitiv de pază. Cu această ocazie a fost verificată respectarea consemnului general și particular al postului de pază, fiind realizate și testări ale respectării timpilor de intervenție, fiind verificați, în total, aproximativ 190 de agenți de pază.

La obiectivele verificate au fost constatate 32 deficiențe, constând în lipsa planului de pază, a dotărilor sau portul incomplet al uniformei sau dotărilor, necunoașterea consemnului general și particular al postului. De asemenea, un agent de  pază a fost găsit de polițiști dormind iar altul sub influența băuturilor alcoolice, fapt pentru care au fost sancționați contravențional conform Legii 333/2003. Totodată, polițiștii au aplicat alte 50 de sancțiuni contravenționale, pentru abateri rutiere sau pentru încălcarea altor norme de conviețuire socială, fiind depistată în flagrant o infracțiune la regimul rutier, reținute 2 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap