Dental Alliance
November 30, 2022

Prefect Adrian Niță: A fost un week-end sub amprenta tradiționalului, a lucrului făcut cu migală și a dragului pentru frumos, în municipiul reședință de județ!

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Consiliul Județean Neamț, prin Complexul Muzeal Național și două asociații de profil – cea a Meșterilor Populari din Moldova și a Meșterilor Populari din Ținutul Neamț – a deschis din nou „Lada cu zestre“, în centrul orașului, în Parcul Tineretului, pentru a XVI-a oară, astfel ca iubitorii de frumos, de tradiții, de autentic, să se bucure de un eveniment care le este dedicat. Prin grija organizatorilor evenimentului, zeci de meșteri populari din județ și din țară au venit la Piatra-Neamț cu propriile creații, ieșind în întâmpinarea vizitatorilor și a cumpărătorilor.
Am fost onorat să particip la decernarea diplomelor pentru participanți, să îi cunosc personal pe oamenii care s-au născut cu mâini dibace și la finalul evenimentului să le adresez atât lor cât și publicului prezent urarea de a mai veni la Piatra-Neamț, unde „Lada cu zestre“ an de an se deschide pentru iubitorii de frumos, prin grija autorităților.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.