Dental Alliance
March 2, 2024

Prefect Adrian Niță: Am avut plăcerea de a participa la a VIII-a ediție a Galei Turismului „Descoperă Nord-Est”, un eveniment extraordinar organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Am avut plăcerea de a participa la a VIII-a ediție a Galei Turismului „Descoperă Nord-Est”, un eveniment extraordinar organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, prin Centrul EUROPE DIRECT Nord-Est și Centrul Regional de Studii Nord-Est. 🏞️
📍 Evenimentul de anul acesta a fost găzduit de județul nostru, un loc unde tradiția și modernitatea se întâlnesc pentru a crea experiențe memorabile.
🤝 Gala a reunit o diversitate impresionantă de participanți: actori regionali și centrali din turism și cultură, reprezentanți HORECA, administrația publică locală, instituții culturale, mediul academic, organizații și asociații din turism și patrimoniu cultural, și nu în ultimul rând, mass-media. Atmosfera a fost una de colaborare și inovație, toți participanții împărtășind o viziune comună pentru dezvoltarea turismului în regiune.
🌍 Tema centrală a ediției din acest an a fost stimularea parteneriatelor în turism, cu un focus special pe turismul cultural, gastronomic și ecoturism regional. De asemenea, s-au discutat perspectivele dezvoltării rutelor turistice transfrontaliere care conectează Regiunea Nord-Est și Republica Moldova, deschizând noi orizonturi pentru exploratori și entuziaștii de cultură.
✨ Sper că aceste inițiative vor transforma turismul regional și vor aduce noi oportunități pentru locuitori și vizitatori deopotrivă. Să continuăm să descoperim și să ne bucurăm de bogăția culturală și naturală a Regiunii Nord-Est!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.