Dental Alliance
March 1, 2024

Deputat Oana Bulai: Un Pas Semnificativ către Îmbunătățirea Sistemului Medical în Neamț: Alocarea de 2,8 Milioane de Lei pentru Refacerea Secției UPU din Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Amendamentul depus alături de colegii parlamentari din PSD NEAMT pentru alocarea sumei de 2,8 milioane de lei pentru refacerea în totalitate a secției #UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț a trecut de votul Parlamentului.
Suma va fi asigurată de la bugetul de stat, iar împreună cu fondurile alocate de Consiliul Județean Neamț, va contribui la un sistem de sănătate modern și la cele mai înalte standarde pentru nemțeni.
Amendamentul reprezintă respectarea angajamentului luat de toți parlamentarii social-democrați din Neamț de a sprijini îmbunătățirea sistemului medical de la noi din județ.
România va avea în următorul an un buget echilibrat elaborat de Guvernul condus de Marcel Ciolacu, care prevede o creștere a fondurilor destinate domeniului sănătății cu 44% mai mult față de anii anteriori. În total, sănătatea va primi 19 miliarde lei în 2024. Sunt bani destinați investițiilor, începerii lucrărilor la noi spitale și secții.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.