Dental Alliance
November 28, 2023

Prefect Adrian Niță: Am urmărit astăzi să deblochez situația de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Roznov

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Am urmărit astăzi, în cadrul unei mese rotunde, la care au participat factori de decizie de la nivel local, să deblochez o situație deloc simplă, care se înregistrează la Căminul pentru Persoane Vârstnice Roznov.
Acolo, din păcate, din cauza nerespectării unor hotărâri de Consiliu Local și a legislației în vigoare, conducerea Orașului Roznov a adus această unitate de protecție socială în faza de a i se bloca activitatea, prin retragerea licenței de funcționare a furnizorului de servicii sociale!
Pentru a se evita o astfel de situație – având în vedere că în prezent sunt cazați 29 de beneficiari cu diverse probleme sociale și de sănătate și care riscă să ajungă în stradă, marea majoritate neavând aparținători – am discutat cu conducerea administrației locale, a Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Neamț și cu reprezentanți ai grupurilor consilierilor locali din Roznov de la toate formațiunile politice, despre ceea ce trebuie urgent făcut, astfel încât la ședința de Consiliu Local din această după-amiază să se voteze cadrul legal în baza căruia să își desfășoare activitatea Căminul pentru Persoane Vârstnice și să se depășească orice sincopă actuală.
Mizez pe maturitatea politică a celor din legislativul local și din Primărie și sper să pună interesul oamenilor în fața luptelor lor politice! Eu i-am îndemnat să dea dovadă de seriozitate, pentru că lucrurile nu sunt deloc simple la această unitate socială.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap