Dental Alliance
March 5, 2024

Prefect Adrian Niță: Cu inima grea și cuvinte care par prea mici pentru a cuprinde întreaga sa esență, vă împărtășesc vestea trecerii la cele veșnice a unchiului meu iubit, Vasile Baghiu

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Cu inima grea și cuvinte care par prea mici pentru a cuprinde întreaga sa esență, vă împărtășesc vestea trecerii la cele veșnice a unchiului meu iubit, Vasile Baghiu.
A fost nu doar un membru de familie drag nouă, ci și o lumină în comunitate, servind cu devotament ca primar al comunei Savinești timp de cinci mandate.
Unchiul meu a fost definiția generozității și a bunătății, un suflet nobil care a trăit cu iertare, blândețe și o neclintită dorință de ai ajuta pe ceilalți. A luptat pentru binele comunității și a muncit neobosit pentru a aduce schimbări pozitive în jurul său.
Îmi vor lipsi înțelepciunea sa, sfaturile sale pline de înțeles și căldura cu care ne înconjura pe toți. Lasă în urmă un gol imens, dar și un exemplu de viață care va continua să ne inspire și să ne călăuzească.
În aceste momente de tristețe profundă, împărtășesc durerea cu familia, prietenii și toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit. Să ne amintim și să celebrăm viața sa extraordinară, moștenirea sa și spiritul său neînfrânt.
Dumnezeu să îl ierte!🕯️🙏p

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.