Dental Alliance
March 1, 2024

YRY Residence Anunță Reducere de 15% la Apartamentele cu Două Camere – O Ofertă Excepțională pentru Luna Decembrie 2023

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

YRY Residence, o dezvoltare imobiliară de încredere și calitate, anunță o reducere specială de 15% la apartamentele cu două camere în cadrul proiectului său, oferind o oportunitate unică pentru cei interesați să investească într-un cămin modern și confortabil. Această ofertă exclusivă este valabilă doar pentru achizițiile efectuate în luna decembrie 2023.

Proiectul, conceput și realizat conform normelor Uniunii Europene, garantează nu doar confortul locativ, ci și siguranța și durabilitatea pe termen lung. YRY Residence se angajează să ofere standarde ridicate de construcție și calitate, creând astfel un mediu de trai modern și prietenos cu mediul.

Detalii Cheie ale Ofertei:

  • Reducere de 15%: YRY Residence oferă o reducere semnificativă de 15% pentru apartamentele cu două camere, făcând această oportunitate de achiziție mai accesibilă ca niciodată.
  • Prețuri începând cu 76.500 euro: Pentru cei care decid să achiziționeze în luna decembrie 2023, prețurile pornesc de la 76.500 euro. O oportunitate unică de a investi într-un cămin de calitate la un preț avantajos.
  • Calitate conform normelor UE: YRY Residence se mândrește cu faptul că proiectul său respectă normele stricte ale Uniunii Europene, asigurând astfel clienților că vor beneficia de un standard înalt de construcție și calitate.

Această ofertă specială este limitată la luna decembrie 2023, astfel că cei interesați sunt încurajați să ia legătura cu echipa YRY Residence fără ezitare.

Cum ne puteți contacta: Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizită la YRY Residence, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon 0745645142. Echipa noastră dedicată este pregătită să vă ofere toate detaliile de care aveți nevoie pentru a face cea mai bună alegere pentru viitorul dumneavoastră locuință.

Nu ratați această oportunitate unică de a vă asigura un cămin de calitate la un preț avantajos. Contactați-ne astăzi! 🏡✨

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.