Dental Alliance

Prefect Adrian Niță: Îi felicit pe toți cei care poartă haina bleu-jandarm! Toți, indiferent de județul în care își desfășoară activitatea, au dat dovadă de profesionalism și responsabilitate în timpul misiunilor la care au participat

0
YRY Residence

Am participat astăzi la ședința de bilanț a activității pe 2021 a Jandarmeriei Române, prilej cu care s-a evidențiat încă o dată importanța acestei arme în viața comunității și a cetățenilor.
Perioada de pandemie și-a pus foarte bine amprenta asupra activității Jandarmeriei, având în vedere că s-au intensificat foarte mult misiunile de ordine și siguranță publică.
Îi felicit pe toți cei care poartă haina bleu-jandarm! Toți, indiferent de județul în care își desfășoară activitatea, au dat dovadă de profesionalism și responsabilitate în timpul misiunilor la care au participat, fie că au vizat asigurarea unui climat de ordine publică, gestionarea situațiilor impuse de starea de alertă, respectarea prevederilor legale la diversele manifestări publice, paza și protecția unor obiective sau diverse acțiuni de căutare ori salvare.
Le doresc multă putere în continuare pentru îndeplinirea misiunilor specifice! Profesionalismul și devotamentul de care au dat dovadă până acum să le rămână caracteristici de bază!
Respect!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap