Suplimente Alimentare Imunyze

Primar Leonard Achiriloaei: M-am bucurat să pot participa la prima ediție a Zilei Naţionale a Lecturii, organizată de Biblioteca Municipală „George Radu Melidon”!

Acoperisul1

Condor Resort
Astăzi, respectând condițiile impuse de normele sanitare, au avut loc o serie de manifestări menite să promoveze lectura, prin implicarea bibliotecarilor și a profesorilor de limbă și literatură română.
Astfel, după o serie de activități provocatoare pentru elevi, am avut ocazia să îi premiez pe cei mai pasionați cititori de la Secția de împrumut carte pentru copii, respectiv Secția de împrumut carte pentru adulți.
Construim viitorul prin puterea exemplului, prin dorința de a cunoaște și de a învăța indiferent de vârstă. Consider că un exercițiu de admiraţie închinat lecturii, nu poate continua decât prin invocarea admirativă
a Bibliotecilor – lăcaşe de cultură unice, prin vechimea şi trăinicia lor.
Felicit conducerea Bibliotecii noastre pentru inițiativă și implicarea necontenită în viața culturală a orașului, iar tuturor bibliotecarilor le urez mulți ani, în care să promoveze și să încurajeze cititul!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.