Dental Alliance

June 21, 2024

Prefect Adrian Niță: Olimpiada de Informatică pe echipe „International Olympiad Informatics TEAM-2023“ și Concursul Pluridisciplinar PROSOFT@NT-2023

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Județul Neamț este gazda etapei naționale a Olimpiadei de Informatică pe echipe „International Olympiad Informatics TEAM-2023“ și a Concursului Pluridisciplinar PROSOFT@NT-2023, în perioada 1-4 martie.

Peste 40 de elevi din toată țara sclipitori la informatică sunt oaspeții noștri, pentru a participa la olimpiadă. Ei au venit cu profesorii coordonatori, care le vor ține pumnii și vor spera să obțină prin elevii pe care îi îndrumă o recunoaștere a muncii lor!

Concursul Pluridisciplinar PROSOFT@NT-2023 va aduna 70 de elevi și 15 profesori însoțitori din România, 8 elevi și 2 profesori din Italia, 15 elevi și 3 profesori din Republica
Moldova.

Felicitări, Florentina Luca Moise, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Neamț, și colegilor tăi, pentru efortul de a stabili detaliile pentru desfășurarea acestor întreceri la Piatra-Neamț. Felicitări și Colegiului Național de Informatică, școală lider în organizarea olimpiadei!

Succes, dragi tineri și stimate cadre didactice! Cei mai buni să urce pe podium și să se bucure de pe urma rezultatelor pe care le vor obține!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.