Dental Alliance
November 28, 2023

Precizări ale IPJ Neamț despre testul pentru verificarea cunoașterii regulilor de circulație

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Incepând cu data de 01 martie , testul pentru verificarea cunoașterii regulilor de circulație se susține în zilele de marți, între orele 10.00 – 12.00  și joi, între orele 12.00 – 14.00, la Mall Forum Center din municipiul Piatra Neamț, strada Cuiejdi, nr. 1B, etaj 4, jud. Neamț.

Conducătorii de autovehicule, care urmează să fie testați, trebuie să aibă asupra lor actul de identitate sau pașaportul, aflate în termenul de valabilitate și dovada înlocuitoare a permisului de conducere.

Testarea se susține în primele 20 de zile ale perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce pentru care se solicită reducerea sau până la expirarea perioadei de suspendare, atunci când suspendarea a fost aplicată pentru :

– conducerea sub influenta băuturilor alcoolice

– nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere, depășirea sau trecerea la culoarea roșie a semaforului ori circulația pe sens opus, dacă prin aceasta s-a produs un accident de circulație din care au rezultat avarierea unui vehicul sau alte pagube materiale

– în cazurile în care s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule, tractoare agricole sau forestiere ori tramvaie pentru o perioadă de 180 de zile, potrivit art. 103 alin. (1) lit. c) şi d) din O.U.G. 195 din 2002.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap