January 27, 2021

Prefect George Lazăr: Am avut placerea, sa il avem oaspete in judetul nostru, pe Ministru de Finante al Romaniei, dl Florin Cîtu. Am participat alaturi de domnia sa la mai multe activitati si intalniri cu functionarii din cadrul ANAF Neamt cat si cu reprezentanti ai mediului de afaceri

Am avut placerea, sa il avem oaspete in judetul nostru, pe Ministru de Finante al Romaniei, dl Florin Cîtu.Am participat alaturi de domnia sa la mai multe activitati si intalniri cu functionarii din cadrul ANAF Neamt cat si cu reprezentanti ai mediului de afaceri.
Am avut o vizita extrem de buna la Rifil, una dintre cele mai mari societati din judetul Neamt, unde au fost discutii productive cu patronatul societatii despre legislatia fiscala, despre programe si solutii pe care Ministerul de Finante le are pentru mediul privat.
Ce mi-a placut in mod deosebit la abordarea dl Ministru Florin Cîtu , este faptul ca a fost extrem de receptiv la propunerile venite din mediul de business, si le-a notat si a fost proactiv, deschis la tot ceea ce inseamna propunerile antreprenorilor.Avem nevoie in mod clar de factori decidenti, mai ales in zona de finante, care sa inteleaga mediul privat si care sa fie intr-o logica de parteneriat cu acesta..
Mediul privat, oamenii de afaceri reprezinta un segment extrem de important in societate si consider ca institutiile statului trebuie sa dezvolte o gandire cooerenta si de parteneriat, pentru a ajuta si sprijini dezvoltarea sanatoasa a acestei componente.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.