Suplimente Alimentare Imunyze

Prefect George Lazăr: Am fost onorat să particip in calitate de Prefect al judetului Neamt, la activitatea de evaluare si bilant, a structurilor Inspectoratului Judetean de Jandarmi si a Inspectoratului Judetean de Politie Neamt

Acoperisul1

Condor Resort
Am fost onorat sa particip in calitate de Prefect al judetului Neamt, la activitatea de evaluare si bilant, a structurilor Inspectoratului Judetean de Jandarmi si a Inspectoratului Judetean de Politie Neamt.
Doua insitututii de fortă dar si vitale in desfasurarea activitatilor specifice, institutii cu un rol extrem de important in societatea romaneasca si in siguranta cetatenilor care au avut un parcurs si o implicare foarte buna in anul 2021.
Ii felicit personal cat si institutional pe toti politistii si jandarmii deopotriva pentru intreaga activitate, pentru reusitele din misiunile avute cat si pentru atingerea obiectivelor stabilite.
Ii apreciez pentru implicare si profesionalism pe domnii comandanti Osoianu Mihai-Inspectorul Sef al IPJ si pe Olariu Radu- Inspectorul Sef al IJJ si le urez un an 2022 ferit de evenimente majore si cu atingerea tintelor de obiective institutionale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.