January 29, 2022

Prefect George Lazăr: Am participat la întâlniri de lucru în cadrul Guvernului României, cu dl. Premier Florin Cîţu

Fereastra1
Am participat pret de doua zile, impreuna cu dl Senator Eugen Tapu-Nazare la intalniri de lucru in cadrul Guvernului Romaniei cu dl Premier Florin Cîţu ,pentru a discuta problemele stringente cu care se confrunta autoritatile publice locale din Neamt cat si planul de investitii aferent judetului nostru.
Astazi in sedinta de Guvern Premierul Florin Cîţu a lansat Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, un program de investiţii pentru autoritățile locale prin care vom putea să implementăm asfaltare de drumuri, canalizare și apă.
Acest program va avea un buget de 50 de miliarde de lei şi se va întinde pe minim șase ani de zile.
In mod clar, investitiile necesare pentru comunitati continua si cu acest nou program care va finanta proiectele primariilor pentru asfaltare drumuri si retele de apa si canalizare.
Florin Cîțu: este inadmisibil ca astăzi, în 2021, să nu avem drumuri asfaltate în toate localitățile, să nu avem canalizare sau apă. Sunt lucruri de bază pe care trebuia să le facem sau puteam să le avem până acum făcute. Ele trebuiau făcute acum 10, 20 de ani de zile. Le vom face în acest mandat!
George Lazăr

Prefectul județului Neamț

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.