September 26, 2021

Prefect George Lazăr: Pentru ca echipele puternice se construiesc de la baza, am hotarat sa candidez la functia de Presedinte a PNL Neamt

lazar
Am avut zilele trecute o intalnire extrem de benefica cu Premierul Romaniei, dl Florin Cîţu , in care am abordat teme de administratie publica, am discutat despre proiecte in comunitatile locale cat si despre viziunea domniei sale pentru urmatoarea perioada.
Am primit asigurari ca judetul Neamt si comunitatile locale reprezinta prioritati in agenda Guvernului si ca avem intreaga sustinere.
Sunt parte a echipei Premierului Florin Cîțu si mi-am declarat sustinerea pentru candidatura domniei sale la functia de Presedinte a Partidului National Liberal.
Consider ca Florin Cîțu reprezinta viitorul , este un om care a dovedit profesionalism si echilibru in functiile detinute si cel mai important , este persoana care intelege foarte bine atat sistemul privat cat si nevoia de dezvoltare a Romaniei.
Totodata, pentru ca echipele puternice se construiesc de la baza, am hotarat sa candidez la functia de Presedinte a PNL Neamt, cu o larga sustinere si o fac pentru echipa, pentru oameni ,pentru dezvoltare si atragerea de proiecte in comunitatile locale.
Candidatura mea nu se rezuma la o persoana ci este definita de spiritul de echipa si de oamenii care vor sa dezvolte comunitatile locale, care vad in viitor si care inteleg ca politica nu este despre functii, despre orgolii ci este pentru cetatenii pe care ii reprezinta.
George Lazăr, prefectul județului Neamț

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.