Dental Alliance
February 6, 2023

Președinte CJ Neamț Ionel Arsene: Josnică este atitudinea consilierilor județeni liberali, care nu sunt doar opozanții mei, ci și ai tuturor nemțenilor

YRY Residence

Acoperisul1

Josnică este atitudinea consilierilor județeni liberali, care nu sunt doar opozanții mei, ci și ai tuturor nemțenilor. Azi, au continuat cu nemerniciile lor și, la ședința ordinară pe care am condus-o, au votat împotriva a 90% dintre proiectele aflate pe ordinea de zi.
Așadar, dragi nemțeni, aflați că în ciuda liberalilor, am ținut cont de necesitățile din teritoriu și am alocat fonduri la rectificarea bugetului pe anul 2022 și din fondul la dispoziția Consiliului Județean, pentru susținerea programelor de dezvoltare locală, a programelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală, pentru plata cheltuielilor de funcționare pe care nu le pot finanța primăriile din venituri proprii, astfel încât nu lăsăm în urmă nicio localitate din Neamț!
Tot în urma votului de azi, se va înlocui suprafața de joc a terenului de la CSEI Roman și micuții de acolo vor avea la dispoziție un teren modern și atractiv. De asemenea, s-a aprobat și documentația tehnico-economică pentru proiectele: „Înlocuire învelitoare acoperiș“ pentru sediul DGASPC Neamț și „Reabilitare instalație sanitară și a grupurilor sanitare“ la Complexul de Servicii „Elena Doamna“.
Un alt punct de pe ordinea de zi a ședinței a fost proiectul privind achiziționarea de echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale pentru Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.
Liberalii s-au împotrivit, demonstrând că nu sunt interesați de atragerea fondurilor europene, și au votat împotriva proiectului prin care un teren ar fi fost transmis din proprietatea orașului Bicaz în proprietatea Consiliului Județean și ar fi rezolvat problemele cu apele pluviale la Muzeul de Istorie Bicaz, obiectiv aflat în reabilitare cu finanțare europeană.
Dragi nemțeni, oricât s-ar opune peneliștii dezvoltării județului nostru, fiți convinși că nu vor reuși! PSD și partenerii din forul legislativ nemțean vor implementa proiectele pentru modernizarea județului nostru, așa cum v-am promis!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap