Dental Alliance

June 21, 2024

Președinte Ionel Arsene: Am condus astăzi ultima ședință ordinară din acest an, una cu caracter festiv

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Am condus astăzi ultima ședință ordinară din acest an, una cu caracter festiv, căci după circa 30 de proiecte pe care le-am supus dezbaterii plenului, am primit colindători de la Ansamblul Folcloric „Floricică de la Munte“ al Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ și ceata de urători coordonată de Costache Lupu.
Ordinea de zi a ședinței a cuprins propuneri pe care le-am inițiat cu scopul de a găsi soluții astfel încât să continuăm ori să începem noi proiecte în favoarea județului Neamț. Astăzi am aprobat documentația tehnico-economică pentru eliberarea albiei râului Siret aferentă obiectivului de investiții de interes județean „Pod pe DJ 207A, km 6+591, peste râul Siret“, pentru ca la momentul oportun să putem începe noul proiect de legare a celor două maluri, la Luțca. Un alt proiect pe care îl vom derula în perioada următoare vizează introducerea sistemului de control acces, securitate și supraveghere video, pentru Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, pentru care am aprobat studiul de fezabilitate.
În plenul ședinței a fost anunțată și demisia Mădălinei Ciubotaru din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean în locul ei fiind ales prin votul consilierilor Ion Asaftei. Îi mulțumesc Mădălinei Ciubotaru pentru colaborarea pe care am avut-o în cei doi ani cât a fost vicepreședinte al CJ Neamț și sunt convins că voi face o echipă foarte bună și cu Ion Asaftei, având în vedere experiența similară pe care o are din mandatul trecut.
La finalul ședinței le-am urat consilierilor județeni să fie sănătoși și să aibă parte de sărbători liniștite, alături de oamenii dragi. Îmi doresc să intrăm în 2023 optimiști și cu dorința fermă de a fi în folosul nemțenilor și de a acționa pentru binele județului nostru!
De asemenea, mulțumesc aparatului de specialitate al Consiliului Județean, cu sprijinul căruia îmi desfășor activitatea în funcția de președinte și tuturor colaboratorilor instituției noastre.
La mulți ani și sărbători fericite tuturor nemțenilor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.