Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Primele mașini electrice au intrat în dotarea Poliției Locale Roman!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Investițiile în siguranță și ordine publică rămân o prioritate pentru mine, iar asigurarea unui parc auto care nu poluează și nu implică niciun fel de costuri pentru combustibil a reprezentat un obiectiv atins în acest an. De asemenea, suplimentarea sistemului de supraveghere video existent pe raza municipiului Roman și asigurarea unei dotări corespunzătoare pentru agenții de poliție locală, contribuie la creșterea siguranței cetățenilor.
Primele patru mașini electrice achiziționate cu sprijinul Ministerului Mediului, în cadrul programului pentru înnoirea parcului auto, au intrat în dotarea Poliției Locale Roman. Cele patru autovehicule motorizate exclusiv electric au fost inscripționate, urmând să fie prevăzute și cu mijloace acustice și vizuale, așa cum prevede legislația în vigoare. Două stații de încărcare au fost deja montate la sediul din strada Ștefan cel Mare, astfel încât misiunile de intervenție și patrulare se realizează deja cu aceste autoturisme.
Alte două mașini electrice au ajuns în dotarea Primăriei Municipiului Roman, urmând ca înnoirea parcului auto să continue anul viitor. Vorbim în total de 10 autoturisme electrice, din care 6 vor deservi Direcția de Poliție Locală.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.