Dental Alliance
April 14, 2024

Primar Leonard Achiriloaei: Astăzi, am sărbătorit Ziua Diplomației în cadrul Zilelor Municipiului Roman

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Astăzi, am sărbătorit Ziua Diplomației în cadrul Zilelor Municipiului Roman, un moment deosebit în care am avut plăcerea să primesc la Primăria Municipiului Roman o delegație extraordinară din localitatea Grugliasco – Italia. M-am bucurat, alături de consilierii locali și de colegi, să găzduim această vizită și să consolidăm legăturile de prietenie dintre comunitățile noastre, Pactul de amiciție fiind semnat în anul 2010.
A fost o întâlnire cordială și productivă cu delegația din Grugliasco, formată din distinșii consilieri Dario Lorenzoni, Davide Dal Ben, Michele Novembre și Cristina Gardinali. Discuțiile au fost pline de entuziasm și dorința comună de a dezvolta colaborări și schimburi culturale, economice și educaționale între orașele noastre.
Această vizită a reprezentat o oportunitate excelentă pentru a promova diversitatea culturală și pentru a împărtăși experiențe și cunoștințe în domeniile în care Municipiul Roman și Grugliasco pot colabora. Ne-am bucurat să discutăm despre inovație, sustenabilitate, dezvoltare urbană și multe alte subiecte importante care au legătură cu viitorul nostru comun.
Sunt recunoscător pentru eforturile depuse de oaspeții noștri pentru a fi prezenți în Roman, până mâine, 19 mai, pentru că au împărtășit cu noi valorile și tradițiile lor. Vom continua să lucrăm împreună pentru a întări legăturile noastre internaționale și pentru a dezvolta proiecte comune benefice pentru ambele comunități.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.